Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BOJAXHI MOBILERIE

AGI KONS SHPK

AGIKONS SH.P.K ËSHTË NJË NGA KOMPANITË LIDER NË FUSHËN E NDËRTIMIT NË SHQIPËRI, E CILA DALLOHET PËR STANDARDET DHE CILËSINË E PUNIMEVE ME ÇMIMET MË KONKURUESE NË TREG. THEMELUAR QË NË VITIN 1996, AGIKONS KA KRIJUAR DHE ZBATUAR SHUMË PROJEKTE TË SUKSESSHME SI: KODRA E DIELLIT 1&2 (TIRANË), ''MAREA RESORT'' (KAVAJË), ''TARRACA E ULLIJVE'' (DHËRMI), ''PLAZHI I GURTË'' (QEPARO), ''BOUGAINVILLE BAY'' (SARANDË) SI EDHE ''MESHTEKNA'' BREZOVICE.KOMPANIA PO KËRKON TË ZGJEROJË STAFIN E SAJ, NË POZICIONIN: BOJAXHI MOBILERIE

Kriteret

Mosha 20 - 55 vjeç.
Kohe e plote
Kandidati duhet të ketë eksperiencë në lyerjen e materialeve mdf, mdf me rimeso dhe dru (kapakë kuzhinash, dollapësh etj). Kandidati duhet të ketë eksperiencë në lyerjen e drurit me bojë uji. Eksperiencë të paktën 5 vjet.

Detyrat dhe Pagesa

E diskutueshme. Bazuar në përvojën e kandidatëve.
Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë cv-në e tyre në [email protected], duke shënuar edhe pozicionin për të cilin aplikojnë ose telefononi në numrin 068 40 52 085.

Kontakte

Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", A0/1, Selite, Tirane.
Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 26/01/2023

)