Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KUZHINE KENDORE

gjendja: Shume e mire | 36.000 Leke

Ngj e bardhe me kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga Sulejman Delvina", parne shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 02/03/2021
36.000 leke

DOLLAP ME 2 KANATA

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

Ngjyre kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga Sulejman Delvina", parne shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 02/03/2021
12.000 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 25.000 Leke

Ngjyre lejla, me jastek me lule, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga Sulejman Delvina", parne shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 02/03/2021
25.000 leke

SHITET BUFE

Tiranë | 30.000 Leke

Drru origjinal brenda dhe jashte , ndaresen , katet , shitet per arsye emigrimi , 260 cm horizontal dhe 220 cm vertikal

Botuar më 02/03/2021
30.000 leke

KREVAT PER FEMIJE

gjendja: Shume e mire | 8.000 Leke

Bojqielli me te bardhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga Sulejman Delvina", parne shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 02/03/2021
8.000 leke

TAVOLINE MESI

gjendja: Shume e mire | 2.500 Leke

E bardhe me jeshile, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga Sulejman Delvina", parne shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 02/03/2021
2.500 leke

EKSPRES KAFEJE

gjendja: Shume e mire | 3.500 Leke

Me kapsule, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga Sulejman Delvina", parne shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 02/03/2021
3.500 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 25.000 Leke

Gri me te bardhe, https://www.instagram.com/p/CL4bjABns-V/

Botuar më 02/03/2021
2.500 leke

DIVAN 2-SH

gjendja: Shume e mire | 10.000 Leke

Pa krahe, gri me te bardhe, https://www.instagram.com/p/CL4bjABns-V/

Botuar më 02/03/2021
10.000 leke

SET DIVANESH

gjendja: Shume e mire | 45.000 Leke

Me makanizem, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 02/03/2021
45.000 leke
)