Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITET BUFE

Tiranë | 50.000 Leke

Drru origjinal brenda dhe jashte , ndaresen , katet , shitet per arsye emigrimi , 260 cm horizontal dhe 220 cm vertikal

Botuar më 06/08/2020
50.000 leke

KEND I PERSHTATSHEM PER SALLON MIKROFIBER

Tiranë | 70.000 Leke

Gjendje shume e mire, Tirane

Botuar më 04/08/2020
70.000 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 39.990 Leke

190x350 cm , me 2 pupa, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/08/2020
39.990 leke

TAVOLINE +6 KARRIGE

gjendja: Shume e mire | 27.000 Leke

Ngjyra pana me karrige te bardha, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/08/2020
27.000 leke

APARAT PER SMOOTH

gjendja: E re | 4.000 Leke

Me aksesore, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/08/2020
4.000 leke

DHOME GJUMI

gjendja: Shume e mire | 32.000 Leke

Dollpa me 6 kanata komo , 2 komedina, krevat dopio pa dyshek, e bardhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/08/2020
32.000 leke

KOMO E KUQE

gjendja: Shume e mire | 4.000 Leke

Me 3 sirtare, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/08/2020
4.000 leke

TAVOLINE PUNE E BARDHE

gjendja: Shume e mire | 4.400 Leke

Me 2 etazhere te kuq, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/08/2020
4.400 leke

KREVAT PER FEMIJE

gjendja: Shume e mire | 7.200 Leke

Me mekanizem, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/08/2020
7.200 leke
)