Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

DHOME GJUMI PER FEMIJE

gjendja: Shume e mire | 25.000 Leke

Dhome gjumi femijesh me krevat marinari pa dyshek me tavoline pune

Botuar më 30/07/2021
25.000 leke

KONDRABUFE E DREJTE

gjendja: Shume e mire | 45.000 Leke

Material kuarc dhe mdf .E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 30/07/2021
45.000 leke

TAVOLINE PUNE

gjendja: Shume e mire | 3.500 Leke

E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 30/07/2021
3.500 leke

KRISTALIERE DHE MBAJTESE TV

gjendja: Shume e mire | 24.000 Leke

E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 29/07/2021
24.000 leke

PASQYRE TUALETI

gjendja: Shume e mire | 2.000 Leke

E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 29/07/2021
2.000 leke

BANAK

gjendja: Shume e mire | 7.500 Leke

E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 29/07/2021
7.500 leke

TAVOLINE MESI

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 29/07/2021
5.000 leke

DOLLAP 4K

gjendja: Shume e mire | 25.000 Leke

E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 29/07/2021
25.000 leke

ÇIFTELI

gjendja: Shume e mire | 4.900 Leke

E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 29/07/2021
4.900 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 25.000 Leke

E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 29/07/2021
2.500 leke
)