Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

"SHITEN PAISJET DHE ORENDIT E NJE AP TE NJE AP.2+1

Tiranë |

Ne gjendje te mire, te perdorura. Cmimi 45000 leke, Tirane

Botuar më 25/04/2019

DOLLAP ME 6 KANATA

gjendja: Shume e mire | 28.000 Leke

Ngjyre kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 24/04/2019
28.000 leke

PORTMONTO

gjendja: Shume e mire | 16.000 Leke

Ngjyre kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 24/04/2019
16.000 leke

DYSHEK EMIN FLEX

gjendja: Shume e mire | 10.000 Leke

Dopio, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 24/04/2019
10.000 leke

KREVAT DOPIO

gjendja: Shume e mire | 12.500 Leke

I kompletuar, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 24/04/2019
12.500 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 25.000 Leke

Ngjyre e kuqe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 24/04/2019
25.000 leke

TAVOLINE MESI

gjendja: Shume e mire | 14.400 Leke

Ngjyre pana, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 24/04/2019
14.400 leke

ETAZHER TELEVIZORI

gjendja: Shume e mire | 30.000 Leke

Ngjyre venge, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 24/04/2019
30.000 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 45.000 Leke

Ngj venge, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 24/04/2019
45.000 leke

TAVOLINE ZYRE

gjendja: Shume e mire | 28.000 Leke

Ngjyre venge, ngjyre venge

Botuar më 24/04/2019
28.000 leke