Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BUFE KUZHINE

Tiranë | 60.000 Leke
Përshkrim

4m frigoriferin sobe lavapjate dhe aspirator, shiten edhe te ndara

Karakteristika
Gjithçka per shtepine, Shitje, Bufe & dollape kuzhine
Shitet bufe kuzhine, 60.000 leke
60.000 leke

Botuar më 14/05/2018

Telefon