Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PEME DEKORATIVE

gjendja: E re | Tiranë | 400 Leke
Karakteristika

Gjithçka per shtepine, Ne shitje, Objekte zbukurimi
Peme dekorative, 400 leke
Përshkrim

E punuar me dore, ne trung natyral dhe me lule artificiale, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

400 leke/cope

Botuar më 01/07/2020

Telefon
Email
)