Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

TAVOLINE MESI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 6.000 Leke

Druri me syprine xhami, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/08/2020
6.000 leke

KREDENCE ME PASQYRE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 6.000 Leke

Material druri dhe metalike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/08/2020
6.000 leke

KOMO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 9.000 Leke

Me pasqyre druri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/08/2020
9.000 leke

PEME DEKORATIVE

gjendja: E re | Tiranë | 400 Leke

E punuar me dore, ne trung natyral dhe me lule artificiale, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 08/08/2020
400 leke/cope

KOLLTUKE 3+3

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 25.000 Leke

Cope ngjyre bezhe, me mekanizem hapje, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 08/08/2020
25.000 leke

KOLLTUKE 3+3

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 25.000 Leke

Cope ngjyre bezhe, me mekanizem hapje, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 08/08/2020
25.000 leke

DHOME GJUMI FEMIJESH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 30.000 Leke

Me 2 krevate teke, dollap, tavoline pune dhe biblioteke, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 08/08/2020
30.000 leke

PORTMANTO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 13.500 Leke

Me pasqyre, ngjyre rover, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/08/2020
13.500 leke

KREVAT FEMIJESH

gjendja: E mire | Tiranë | 9.600 Leke

Druri i bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/08/2020
9.600 leke

PORTMANTO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 13.500 Leke

Me pasqyre, ngjyre rover, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/08/2020
13.500 leke
)