Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

FRESKUESE

gjendja: Shume e mire | 1.500 Leke

ME KORRENT, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/08/2018
1.500 leke

KARROCE

gjendja: Shume e mire | 8.000 Leke

INVALIDI, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/08/2018
8.000 leke

PORTMANTO

gjendja: Shume e mire | 13.000 Leke

ME 6 KANATA DHE 4 SIRTARE MLM, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/08/2018
13.000 leke

KOLLTUKE

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

2SH METALIK ME SHILTE, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/08/2018
5.000 leke

DIVAN

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

TRESH ME HAPJE NGJYRE BEZH, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/08/2018
12.000 leke

ABAZHUR

gjendja: Shume e mire | 3.500 Leke

ME 5 POÇA DHE SKELET DRURI, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/08/2018
3.500 leke

KRISTALIERE

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

ME MBAJTESE TV NGJYRE DRURI, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/08/2018
12.000 leke

PIKTURE

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

ME KORNIZE PORTOKALLI DHE ME XHAM, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/08/2018
12.000 leke

ABAZHUR

gjendja: Shume e mire | 14.000 Leke

ANTIK ME 8 POÇA, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/08/2018
14.000 leke

KEND

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

KOLLTUKESH NGJYRE GRI, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/08/2018
12.000 leke