Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 70.000 Leke

Ngj bezhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 05/12/2022
70.000 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 41.000 Leke

Ngj gri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 05/12/2022
41.000 leke

DIVAN 3-SH

gjendja: Shume e mire | 14.000 Leke

Me hapje ngj kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 05/12/2022
14.000 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 41.000 Leke

Ngjyre kafe 200x290 cm, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 05/12/2022
41.000 leke

DOLLAP ME 3 KANATA

gjendja: Shume e mire | 27.000 Leke

Dhe 4 sirtare, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 05/12/2022
27.000 leke

DIVAN

gjendja: Shume e mire | 15.700 Leke

2-she me shpine hark, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 05/12/2022
15.700 leke

KREVAT MARINAR

gjendja: Shume e mire | 30.000 Leke

I bardhe me roze, me shkalle, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 05/12/2022
30.000 leke

TAVOLINE RRETHORE NGJ DRURI

gjendja: Shume e mire | 24.000 Leke

Me 4 karrige jeshile, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 05/12/2022
24.000 leke

SHITET DYSHEK DOPJO

gjendja: Shume e mire | Tiranë |

Shitet dyshek dopjo (i ri). Dysheku eshte perdorur vetem 6 muaj. Blere 30 000 leke. Shitet 25 000 leke

Botuar më 05/12/2022

SHITET SUAVINEX

gjendja: E re | Tiranë | 100 Euro

Suavinex – Pompë gjiri elektrike.. Pompë elektrike gjiri me dy faza stimulimi dhe nxjerrjeje të qumështit., Tirane

Botuar më 05/12/2022
100,00 euro
)