Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITEN DY PIKTURA NE VAJ PUNIM CILESOR ARTISTIK

Tiranë | 10.000 Leke

Peisazh, te punuar nga A. Dragoti, me kornize kafe 1m x 50

Botuar më 04/12/2021
10.000 leke

PUPE E MADHE ME KOSH

gjendja: E re | 10.000 Leke

E gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 03/12/2021
10.000 leke

BIÇIKLET

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

E gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 03/12/2021
12.000 leke

DHOME GJUMI DOPIO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 25.000 Leke

Dhome gjumi me krevat dopio, 2 komodina, kome me pasqyre dhe dollap me 3 kanata, Tirane

Botuar më 03/12/2021
25.000 leke

KREVAT ESTETIKE

gjendja: E re | 23.000 Leke

E gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 03/12/2021
23.000 leke

TAVOLINE PUNE ME 3 POZICIONE PUNE

gjendja: Shume e mire | 9.000 Leke

E gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 03/12/2021
9.000 leke

PORTMANDO KENDORE

gjendja: Shume e mire | 14.000 Leke

E gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 03/12/2021
14.000 leke

GUZHINE NE FORME L

gjendja: Shume e mire | 38.000 Leke

E gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 03/12/2021
38.000 leke

TAVOLINE PUNE

gjendja: Shume e mire | 14.000

E gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 03/12/2021
14.000 leke

KOLLTUKE 3+2+1

24.000 Leke

E gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 03/12/2021
24.000 leke
)