Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

ABAZHUR VERTIKAL

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 8.000 Leke

Ngjyre bronxi, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/09/2019
8.000 leke

DOLLAP

gjendja: E re | Tiranë | 13.500 Leke

Me 3 kanata dhe 1 sirtare malamine ngjyre e bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/09/2019
13.500 leke

KOLLTUK 3-SH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 14.000 Leke

Lekure ngjyre pana, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/09/2019
14.000 leke

TAVOLINE + 4 KARRIGE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 15.000 Leke

Metalike dhe me thurje kashte, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/09/2019
15.000 leke

KREVAT FEMIJESH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 9.000 Leke

Per bebe dhe per femije deri 10 vjec, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/09/2019
9.000 leke

KREVAT FEMIJESH CHICCO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 12.000 Leke

Material druri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/09/2019
12.000 leke

DOLLAP

gjendja: E re | Tiranë | 18.000 Leke

Me 4 kanata, material melamine reliev, ngjure rover dhe venge, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/09/2019
18.000 leke

DHOME GJUMI

Tiranë | 60.000 Leke

Me dollap me shine me 2 kanata, krevat dopio me trine, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/09/2019
60.000 leke

SHITET MAKINE KAFEJE ARISTON

gjendja: E mire | Tiranë | 200 Euro

Ariston Incaso (MCA 16 INC 002 MB). Fuqia 1250W. Permasat: 60 x 45,5 x 33 (Gj x L x Th). Cmimi i negociushem, Tirane

Botuar më 19/09/2019
200,00 euro

SHKALLE

gjendja: E re | Tiranë | 1.500 Leke

Druri bredhi, te cilat mund te palosen, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 19/09/2019
1.500 leke