Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BIBLIOTEKE

gjendja: Shume e mire | 9.000 Leke

Ngjyre roze, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 09/04/2020
9.000 leke

KEND ME VIJA

gjendja: Shume e mire | 30.000 Leke

Ngjyre kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 09/04/2020
30.000 leke

BANAK I BARDHE

gjendja: Shume e mire | 7.000 Leke

Me 3 sirtare dhe 1 kanate, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 09/04/2020
7.000 leke

DIVAN TRESH

gjendja: Shume e mire | 15.000 Leke

Ngjyre bezhe me hapje, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"c

Botuar më 09/04/2020
15.000 leke

DHOME GJUMI

gjendja: Shume e mire | 40.000 Leke

Martesore, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 09/04/2020
40.000 leke

ETAZHER TELEVIZORI

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

Me ndarje ne mur, ngjyre venge, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 09/04/2020
12.000 leke

KREVAT PER FEMIJE

gjendja: E mire | Kashar | 7.000 Leke

Shiten krevat per femijet .Jeshili 7000lek krevati blu 5000,lek, Unaza e re

Botuar më 09/04/2020
7.000 leke/cope

KREVAT FEMIJESH

gjendja: E mire | Tiranë | 8.500 Leke

Ngjyre pana me dyshek, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/04/2020
8.500 leke

KREVAT

gjendja: E mire | Tiranë | 8.000 Leke

Per femije ngjyre e bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/04/2020
8.000 leke

KREVAT FEMIJESH

gjendja: E mire | Tiranë | 9.600 Leke

Druri i bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/04/2020
9.600 leke
)