Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

TAVOLINE TV, OVALE, ME DY NDARJE XAMI DHE NJE DRURI METALIXATO 65X120, TAVOLINE MEI OVALE ME

Tiranë | 25.000 Leke

SUPRINE XHAMI, E NDERTHURUR ME DRU DHE METAL E LEVISSHME ME RROTA 60X110

Botuar me 20/10/2018
25.000 leke

SHITEN DYER DHE DRITARE TERMIKE ITALIANE MATERIALI PVC

gjendja: Shume e mire | Durrës | 650 Euro

Dy dritare njera me tre kanata tjetra me dy kanate. 2 dyer ballkoni njera me nje kanat dhe tjetra me dy kanate. me dopio xham dhe mbyllje perimetrale. Ngjyra e bardhe me gri, Durres

Botuar me 20/10/2018
650,00 euro

HOME CINEMA LG

gjendja: Shume e mire | 14.000 Leke

ME VUFER, DVD, 5 BOKSE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar me 17/10/2018
14.000 leke

DOLLAP ME 4 KANATA

gjendja: Shume e mire | 27.000 Leke

NGJYRE PANA, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar me 17/10/2018
27.000 leke

ETAZHER

gjendja: Shume e mire | 9.500 Leke

KENDOR PER TELEVIZOR, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar me 17/10/2018
9.500 leke

DHOME GJIMI

gjendja: Shume e mire | 68.000 Leke

ME 4 KANATA, 2KOMEDINA, KOMO ME PASQYRE, SKELET KREVATI ME TRINE DRURI, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar me 17/10/2018
68.000 leke

KREVAT DOPIO

gjendja: Shume e mire | 16.000 Leke

ME DYSHEK, NGJ VENGE, ME TAPICERI, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar me 17/10/2018
16.000 leke

KREVAT DOPIO

gjendja: Shume e mire | 18.000 Leke

ME DYSHEK, NGJ KAFE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar me 17/10/2018
18.000 leke

DOLLAP ME 6 KANATA

gjendja: Shume e mire | 23.000 Leke

ME 4 SIRTARE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar me 17/10/2018
23.000 leke

AKUARIUM

gjendja: E mire | Tiranë | 25.000 Leke

Me mobilje mdf ngjyre bezhe dhe venge, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,Rr. ”Sami Frasheri” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar me 17/10/2018
25.000 leke