Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOLLTUKE 3+2+1+TAVOLINE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 50.000 Leke

Material cope dhe me krahe lekure, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/05/2019
50.000 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 17.000 Leke

Me 2 kanata me shine, ngjyra e bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/05/2019
17.000 leke

KEND NDENJEJE

gjendja: E re | Tiranë | 55.000 Leke

Material cope ngjyre portokalli, permasat 275cm - 275cm, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/05/2019
55.000 leke

KUZHINE

gjendja: E mire | Tiranë | 8.800 Leke

Material melamine me lavapjate, 110 cm, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/05/2019
8.800 leke

KEND NDENJEJE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 30.000 Leke

Material cope ngjyre portokalli dhe pana, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/05/2019
30.000 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 20.000 Leke

Me 4 kanata mesore dhe me biblioteke nga te dyja anet e dollapit, ngjyra portokalli me pana dhe bizele, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/05/2019
20.000 leke

SET ME 2 TAVOLINA MESI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 10.000 Leke

Me siperfaqe rrethore te bardhe dhe strukture hekuri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/05/2019
10.000 leke

DYSHEK MEMORY

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 8.000 Leke

Permasa 120cm - 190cm, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/05/2019
8.000 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 37.000 Leke

Ngjyre venge, lekure, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 16/05/2019
37.000 leke

KOMO ME PASQYRE

gjendja: Shume e mire | 13.500 Leke

Ngj rover, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 16/05/2019
1.350 leke