Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITEN KREVAT TEK, DHE DOPIO TAVOLINE TELEVIZORI. OFERTE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 20.000 Leke

Krevat tek me dyshek si dhe nje tavoline televizori xhami., Tek zona e Freskut, tek teleferiku

Botuar më 22/06/2018
20.000 leke

TAVOLINE

gjendja: Shume e mire | 19.000 Leke

NGRENIE+4 KARRIGE DRURI NGJYRE E BARDHE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
19.000 leke

ABAZHUR

gjendja: Shume e mire | 3.500 Leke

ME 5 POÇA, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
3.500 leke/cope

KREVAT MDF

gjendja: Shume e mire | 48.000 Leke

MARINARI I KOMPLETUAR ME DYSHEKE TE RINJE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
48.000 leke

KOLLTUKE

gjendja: Shume e mire | 19.000 Leke

3 SH I ZI, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
19.000 leke

KOLLTUKE

gjendja: Shume e mire | 32.000 Leke

3+2 TE VERDHE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
32.000 leke

KRISTALIERE

gjendja: Shume e mire | 18.000 Leke

ME MBAJTESE TV KLASIKE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
18.000 leke

TAVOLINE

gjendja: E mire | 7.000 Leke

PER MES DHOME E DEKORUAR ME LULE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
7.000 leke

TAVOLINE

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

MESI DRURI, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
5.000 leke

ETAZHER

gjendja: Shume e mire | 32.000 Leke

ME MBAJTESE TELEVIZORI, NGJ VENGE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RRUGA "SULJEMNA DELVIN A", PRANE SHKOLLES, "VASIL SHANTO"

Botuar më 21/06/2018
32.000 leke