Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITEN KOMPLET KOLLTUQESH

gjendja: E mire | 15.000

3+2 dhe nje tek, ngjyre bardhe e zi

Botuar më 18/06/2019
15.000 leke

SHITEN 2 DIVANE HAPEN, BEHEN KREVAT DOPJO

Tiranë | 10.000 Leke

Me damask, ngjyre bizele me bezh

Botuar më 18/06/2019
10.000 leke

ABAZHUR TAVANI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.500 Leke

Qelq ngjyre e bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 18/06/2019
3.500 leke

SHITET NJE KOMPLET KOLLTUQESH LEKURE, NGJYRE VISHNJE

Tiranë | 55.000 Leke

Divan 3-sh qe hapet, tavoline mesi me mermer, tavoline TV dha tavoline ngrenie dhe karrige, tek tregu Cam

Botuar më 17/06/2019
55.000 leke

KREVAT DOPIO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 19.000 Leke

Me tapiceri lekure ngjyre te bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 17/06/2019
19.000 leke

MASKE VENECIANE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 1.500 Leke

Ngjyre gold, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/06/2019
1.500 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 40.000 Leke

Ngj pana, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 14/06/2019
40.000 leke

TAVOLINE NGRENIE

gjendja: Shume e mire | 17.600 Leke

Me 4 karrige druri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 14/06/2019
17.600 leke

TAVOLINE

gjendja: Shume e mire | 6.000 Leke

Mesi ngj druri, vezake, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 14/06/2019
6.000 leke

KOLLTUK 3-SH

gjendja: Shume e mire | 7.000 Leke

Ngjyre vishnje, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 14/06/2019
7.000 leke