Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

AKUARIUM

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 9.500 Leke

Me konstrukt metalik ngjyre pana dhe dekore te perfshira ne cmim, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/03/2019
9.500 leke

KEND NDENJEJE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 40.000 Leke

Material cope ngjyre bezhe, me krahe ngjyre venge, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/03/2019
40.000 leke

TAVOLINE + 4 KARRIGE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 15.000 Leke

Material cope ngjyre gri me konstrukt metalik, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/03/2019
15.000 leke

KOLLTUKE TEK

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 10.000 Leke

Material cope ngjyre vishnje. Kolltuku mund edhe te hapet dhe behet pupe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/03/2019
10.000 leke

TAVOLINE MESI VERSACE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 40.000 Leke

Me xham te temperuar ngjyre te zeze. Permasat 90 cm - 160 cm, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/03/2019
40.000 leke

KEND NDENJEJE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 160.000 Leke

Material lekure originale ngjyre pana. Permasat 280 cm - 310 cm, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/03/2019
160.000 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 10.000 Leke

Material melamine,me 2 kanata ngjyre gri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/03/2019
10.000 leke

KUZHINE

gjendja: E mire | Tiranë | 17.000 Leke

Me lavapjate, 140 cm e gjate, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/03/2019
17.000 leke

SHITEN KARRIGE PLASTIKE ITALIANE PER JASHTE CMIM OKAZION 21 COPE ME NGJYRA

Tiranë | 2.000 Leke

Shume pak te perdorura si te reja, Zogu Zi

Botuar më 19/03/2019
2.000 leke/cope

KREVAT MARINAR

gjendja: Shume e mire | 20.000 Leke

Ngjyre e bardhe, me dyshek, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 18/03/2019
200 leke