Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

GUZHINE E MADHE

gjendja: Shume e mire | 60.000 Leke
Përshkrim

E PAJISUR ME LAVAPJATE ME GRUP, ASPIARTOR, PIANURE ME 2 GAZ DHE 2 KORENT, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA",PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Karakteristika
Gjithçka per shtepine, Ne shitje, Bufe & dollape kuzhine
Guzhine e madhe, 60.000 leke
60.000 leke

Botuar më 13/06/2018

Telefon
Email