Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ETAZHER TV

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 12.800 Leke
Karakteristika

Gjithçka per shtepine, Ne shitje, Biblioteka, etazhere
Etazher tv, 12.800 leke
Përshkrim

Ngjyre venge dhe pana, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

12.800 leke

Botuar më 01/07/2020

Telefon
Email
)