Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOLLTUKE 3+2+1+1

gjendja: Shume e mire | 28.000 Leke

Te zeza me vishnje, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 21/03/2019
28.000 leke

TAVOLINE PUNE

gjendja: Shume e mire | 8.000 Leke

Ne forme L-je , ngj pana, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 21/03/2019
8 leke

DIVAN TRESH

gjendja: Shume e mire | 10.000 Leke

Ngjyre vishnje, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 21/03/2019
10.000 leke

MBAJTESE PER ÇADRA

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

E vjeter, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 21/03/2019
5.000 leke

MBAJTESE KEPUCESH

gjendja: Shume e mire | 11.700 Leke

Me pasqyre, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 21/03/2019
11.700 leke

SET ME 3 RRUGICA

gjendja: Shume e mire | 1.500 Leke

Me motive, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 21/03/2019
1.500 leke

AKUARIUM

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 9.500 Leke

Me konstrukt metalik ngjyre pana dhe dekore te perfshira ne cmim, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/03/2019
9.500 leke

KEND NDENJEJE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 40.000 Leke

Material cope ngjyre bezhe, me krahe ngjyre venge, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/03/2019
40.000 leke

TAVOLINE + 4 KARRIGE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 15.000 Leke

Material cope ngjyre gri me konstrukt metalik, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/03/2019
15.000 leke