Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

ABAZHUR PER QOSHE DHOME

gjendja: Shume e mire | 5.500 Leke

ME 3 POCA NGJ PORTOKALLI, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar me 12/11/2018
5.500 leke

ABAZHUR TAVANI

gjendja: Shume e mire | 2.000 Leke

ME 3 POCA, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar me 12/11/2018
2.000 leke

TAVOLINE BUKE

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

PA KARRIGE, NGJ KAFE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar me 12/11/2018
12.000 leke

TAVOLINE MESI

gjendja: Shume e mire | 3.500 Leke

ME XHAM, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar me 12/11/2018
3.500 leke

DYSHEK TEK

gjendja: Shume e mire | 4.000 Leke

I BARDHE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar me 12/11/2018
4.000 leke

DYSHEK TRECEREKSH

gjendja: Shume e mire | 6.000 Leke

Ngj e bardhe, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar me 12/11/2018
6.000 leke

SHITEN PAISJET E NJE SHTEPIE KREVATE 7 COPE, TEKE, BATANIJE, JORGANE,

Jastik, carcafe, ekspres etj. ne gjenje shume te mire. shiten edhe me cope

Botuar me 11/11/2018

TAVOLINE TV, OVALE, ME DY NDARJE XAMI DHE NJE DRURI METALIXATO 65X120, TAVOLINE MEI OVALE ME

Tiranë | 25.000 Leke

SUPRINE XHAMI, E NDERTHURUR ME DRU DHE METAL E LEVISSHME ME RROTA 60X110

Botuar me 10/11/2018
25.000 leke

TAVOLINE BUKE

gjendja: Shume e mire | 32.000 Leke

ME 6 KARRIGE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar me 09/11/2018
32.000 leke

KOLLTUKE 3+2+1+1

gjendja: Shume e mire | 64.000 Leke

KLASIKE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar me 09/11/2018
64.000 leke