Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHES PIANURE 2X2, LAVAMAN+GRUP, ASPIRATOR,

gjendja: E mire | Tiranë | 20.000 Leke

Pianure me 2 vatra korenti dhe 2 me gazi , aspirator, lavaman, te gjitha per 20000 leke, tirane

Botuar më 18/08/2019
20.000 leke

DHOME GJUMI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 28.000 Leke

Dollap me 2 kanata, 2 krevat tek me dyshek, tavoline pune me biblioteke, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 17/08/2019
28.000 leke

KOLLTUKE 3+2+1+ TAVOLINE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 35.000 Leke

Material lekure dhe cope, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 17/08/2019
35.000 leke

DOLLAP

gjendja: E mire | Tiranë | 16.900 Leke

Material mdf, ne forme kendore, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 17/08/2019
16.900 leke

DOLLAP

gjendja: E mire | Tiranë | 20.000 Leke

Me 6 kanata ngjyre vishnje, material melamine, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 17/08/2019
20.000 leke

KOLLTUKE 3+2+1

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 25.000 Leke

Cope ngjyre vishnje, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 17/08/2019
25.000 leke

KREVAT FEMIJESH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 7.500 Leke

Material druri, me dyshek, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 17/08/2019
7.500 leke

KREVAT FEMIJESH CHICCO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 12.000 Leke

Material druri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 17/08/2019
12.000 leke

DEKORACION DRURI

gjendja: E re | Tiranë | 2.700 Leke

Kulla Eifel e punuar me dore, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 17/08/2019
2.700 leke

DEKORACION DRURI

gjendja: E re | Tiranë | 4.000 Leke

Koke ariu e punuar me dore, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 17/08/2019
4.000 leke