Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

DOLLAP ME 2 KANATA

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

NGJ KAFE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RR SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar më 15/11/2018
12.000 leke

DOLLAP ME 3 KANATA

gjendja: Shume e mire | 20.000 Leke

DHE 2 SIRTARE, NGJ E BARDHE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RR SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar më 15/11/2018
20.000 leke

KUZHINE, E KOMPLETUAR

gjendja: Shume e mire | 55.000 Leke

ME LAVAPJATE, ASPIRATOR, FURRE, PIANURE, FRIGORIFER, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RR SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar më 15/11/2018
55.000 leke

KEND KOLLTUKE

gjendja: Shume e mire | 50.000 Leke

ME 2 PUPA, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RR SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar më 15/11/2018
50.000 leke

KOLLTUKE 2-SH

gjendja: Shume e mire | 9.000 Leke

NGJ PORTOKALLI, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RR SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar më 15/11/2018
9.000 leke

KOLLTUK

gjendja: Shume e mire | 2.250 Leke

TEK, COPE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RR SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar më 15/11/2018
2.250 leke

KREVAT TEK

gjendja: Shume e mire | 15.000 Leke

ME DYSHEK, NGJ PORTOKALLI, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RR SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar më 15/11/2018
15.000 leke

KOLLTUKE 3+1+1

gjendja: Shume e mire | 15.000 Leke

Ngj portokalli, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RR SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar më 15/11/2018
15.000 leke

KREVAT DOPIO

gjendja: Shume e mire | 17.000 Leke

ME TRINE, GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar më 14/11/2018
17.000 leke

KARRIGE PER INVALID

gjendja: Shume e mire | 10.000 Leke

ME PALOSJE, NGJ E ZEZE, GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO

Botuar më 14/11/2018
10.000 leke