Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AKUARIUM VERTIKAL

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 23.000 Leke
Karakteristika

Gjithçka per shtepine, Ne shitje, Akuarium
Akuarium vertikal, 23.000 leke
Përshkrim

Me bazament te bardhe dhe me dekore te perfshira ne cmim, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

23.000 leke

Botuar më 01/07/2020

Telefon
Email
)