Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AKUARIUM

gjendja: E mire | Tiranë | 9.500 Leke
Karakteristika

Gjithçka per shtepine, Ne shitje, Akuarium
Akuarium, 9.500 leke
Përshkrim

Me strukture mbajtese hekuri dhe dekore te perfshira ne cmim, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

9.500 leke

Botuar më 23/03/2020

Telefon
Email
)