Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

DHOME

gjendja: Shume e mire | 45.000 Leke

Gjumi martesore e kompletuar, E gjeni te shtepia ofertave 2 prane shkolles Vasil Shanto

Botuar më 20/11/2019
45.000 leke

ABAZHURE

gjendja: Shume e mire | 7.000 Leke

Per qoshe dhome, E gjeni te Shtepia ofertave 2 prane shkolles Vasil Shanto Rr.Sulejman Delvina

Botuar më 19/11/2019
7.000 leke

KENDE

gjendja: E re | 75.000 Leke

Kolltukesh super material dhe super gjendje ngjyre bezhe, E gjeni te Shtepia Ofertave 2 prane shkolles Vasil Shanto Rr.Sulejman delvina

Botuar më 19/11/2019
7.500 leke

KOMO ME SIRTARE

gjendja: Shume e mire | 4.500 Leke

Ngjyre pana, E gjeni tek Sjtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejmna Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 19/11/2019
4.500 leke

DOLLAP ME 3 KANATA

gjendja: Shume e mire | 13.500 Leke

Ngjyre kafe, E gjeni tek Sjtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejmna Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 19/11/2019
13.500 leke

SHITET MINIBAR KENDOR

Tiranë | 15.000 Leke

Ngjyre kafe, Tirane

Botuar më 19/11/2019
15.000 leke

KOLLTUK 2-SH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 18.500 Leke

Punim hekuri ngjyre gold, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 19/11/2019
18.500 leke

DIVAN 3-SH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 12.000 Leke

Material cope ngjyre gri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 19/11/2019
12.000 leke

DYSHEK DOPIO

gjendja: E mire | Tiranë | 8.000 Leke

Permasat 160cm - 190cm, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 19/11/2019
8.000 leke

KREVATE DOPIO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 28.000 Leke

Ngjyre venge, me dyshek 160cmx190cm, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 19/11/2019
28.000 leke
)