Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SPA & MASSAGE ne Shengjin Kërkon të punësojë Fizioterapiste

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Qëndra estetike, kozmetika, spa dhe shërbime
Spa & massage ne shengjin, fizioterapiste
Përshkrim

/ Masazhiere paga 300euro baze 5 euro% per cdo seance. Akomodimi i garantuar nga biznesiTe interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Lezhë, Adresa: Fare prane qendres se Shengjinit


Botuar më 15/05/2019

Telefon