Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PARUKIERE Sallon Bukurie Dyshka Kërkon të punësojë

Paga: Paga shume e mire + sigurime |

- Estetiste. Te dije dhe thonje me xhel. Me eksperience pune. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. 'Durresit", mbas Ministrise se Arsimit

Botuar më 17/10/2021
Paga shume e mire + sigurime

PERFAQESUES MJEKSOR Njoftime pune Shkoder, ofroj vend pune Perfaqesues Mjekesor. Farmatech sh.p.k. me seli në Tiranë, distributor ekskluziv i markave më të njohura në fushën e farmacisë, si: Lierac, Phyto, Jowae, Curasept, Curaprox etj Kërkon të punësoj

Paga: * Ofrohet rrogë fikse, plus bonuse mbi shitjet |

Për zonën e: Shkodres/Lezhes/Lacit/Kukesit. * Kandidati/ja duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme: * Të ketë diplomë universitare (mundësisht, në fushën e mjekësisë/farmacisë). * Të zotërojë patentë të grupit B. * Të ketë aftësi shumë të mira në komunikim dhe prezantim produktesh. * Të jetë ambicioz/e. * Preferohet që kandidati/ja të jetë rezident/e në një nga qytetet e lartpërmendura dhe të ketë eksperiencë pune në këtë profil. ** Të interesuarit të dërgojnë CV në: [email protected]

Botuar më 17/10/2021
* Ofrohet rrogë fikse, plus bonuse mbi shitjet

PERFAQESUES MJEKSOR Korce, ofroj vend pune Perfaqesues Mjekesor. Farmatech sh.p.k. me seli në Tiranë, distributor ekskluziv i markave më të njohura në fushën e farmacisë si: Lierac, Phyto, Jowae, Curasept, Curaprox etj Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet rrogë fikse, plus bonuse mbi shitjet |

Për zonën e Korces/Pogradecit. * Kandidati/ja duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme: * Të ketë diplomë universitare (mundësisht, në fushën e mjekësisë/farmacisë). * Të zotërojë patentë të grupit B. * Të ketë aftësi shumë të mira në komunikim dhe prezantim produktesh. * Të jetë ambicioz/e. * Preferohet që kandidati/ja të jetë rezident/e në një nga qytetet e lart përmendura dhe të ketë eksperiencë pune në këtë profil. ** Të interesuarit të dërgojnë CV në: [email protected]

Botuar më 17/10/2021
Ofrohet rrogë fikse, plus bonuse mbi shitjet

PERFAQESUES MJEKSOR Njoftime pune Tirane, ofroj vend pune si MedRep Farmatech shpk me seli ne Tirane distributor eskluziv i markave me te njohura ne fushen e farmacise si: Lierac, Phyto, Jowae, Curasept, Curaprox, Isomar, Mister Baby etj Kërkon të punëso

Paga: Ofrohet page fikse plus bonuse mbi shitjet |

Kandidati/ja duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: * Te kete arsim te larte. * Te zoteroje patente te grupit B. * Te kete aftesi shume te mira ne komunikim dhe prezantim produktesh. * Te jete ambicioz/e. * Te jete e afte te punoje ne grup. * Preferohet qe kandidati/ja te kete eksperience pune ne kete profil. Personat e interesuar të dërgojnë CV ne:

Botuar më 17/10/2021
Ofrohet page fikse plus bonuse mbi shitjet

INSTRUKTOR Oferte pune nga Qendra Estetike Tuttestetica Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Instruktor Fitnesi, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Nikolla Tupe", nr.2

Botuar më 17/10/2021
e kenaqshme

SANITARE Oferte pune nga Qendra Estetike Tuttestetica Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Nikolla Tupe", nr.2

Botuar më 17/10/2021
e kenaqshme

TEKNIK MICRO LAB Laborator analizash ne qytetin e Lushnjes

Paga: e kenaqshme |

TEKNIK LABORATORI, me eksperience pune, kushte te mira pune, Adresa: Lagjia Xhevdet Nepravisha, prane poliklinikes, Lushnje, Lushnjë

Botuar më 16/10/2021
e kenaqshme

STOMATOLOG/E OFERTE PUNE - FAMILY DENTAL CLINIC Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Orari i punes 10:00 - 19:00.Te interesuarit te kontaktojne ne 0692416777, i/e licensuar. me eksperience pune minimumi 3 vjecare, te interesuarit te kontaktojne ne 0692416777, Tiranë

Botuar më 15/10/2021
e kenaqshme

MASAZHATORE Njoftime pune - UNI Wellness Center Kerkon te punesoje

Paga: Flitet per rroge shume te mira dhe kushte shume te mira pune. |

Kushte te mira pune, kush gjen veten ne nje nga keto percaktime profesioni, te kontaktoje ne numrin e telefonit dhe te dergoje cv ne whatsapp ose viber bashklidhur me foto.

Botuar më 15/10/2021
Flitet per rroge shume te mira dhe kushte shume te mira pune.

BERBER Oferte pune Gerti Sallon Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqhme |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Dibres", perballe Ministrise se Mbrojtjes

Botuar më 15/10/2021
e kenaqhme
)