Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Qender Estetike Kërkon të punësojë Masazhatore

Përshkrim

Me ose pa eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Qëndra estetike, kozmetika, spa dhe shërbime
Qender estetike, masazhatore

Botuar më 15/05/2018

Telefon