Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PARUKIERE

TUTTESTETICA

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune mbi 3 vjet

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Ish Blloku, mbrapa librit Universitar, rr. “Nikolla Tupe” nr. 2

Botuar më 10/10/2019

)