Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Parukeri Kërkon të punësojë Parukiere

Pershkrim

Me eksperience pune. Full Time, Adresa: Bulevardi "Zogu I", prane City Fitnes Club

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Qëndra estetike, kozmetika, spa dhe shërbime
Parukeri, parukiere

Botuar me 08/11/2018

Telefon