Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Parukeri Ida Kërkon të punësojë Parukiere

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Qëndra estetike, kozmetika, spa dhe shërbime
Parukeri ida, parukiere
Përshkrim

Me eksperience pune, Adresa: Tek Pazari Ri, rr. "Tefta Tashko".


Botuar më 15/08/2019

Telefon