Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Parukeri Mjlinda Kërkon të punësojë Manikyriste

(per thonj me xhel). Pagesa me perqindje., Adresa: Rr. "Arkitekt Kasemi", prane kryqezimit te Bar Oslo

Botuar më 20/02/2019

FARMACI Kërkon të punësojë Farmacist

Djale. Me provim shteti per pune, orar i plote 8ore, Tiranë, Adresa: Tirane e re

Botuar më 19/02/2019

Parukeri Moza Kërkon të punësojë Ndihmese

Parukiere. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Don Bosko”, Kompleksi Vizion Plus, kulla nr.5

Botuar më 19/02/2019

Keli Sallon Kërkon të punësojë Berber

Profesionist me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Komuna e Parisit tek nenkalimi i unazes per TEG

Botuar më 19/02/2019

Parukeri estetike Kërkon të punësojë Estetiste

Kryesisht per thonj, Tiranë, Adresa: ne krahe te piazza Italia, hotel Diplomat 1

Botuar më 19/02/2019

Advanced FUE Clinic Kërkon të punësojë Infermiere

Kontrata: Kohe e plote |

Tiranë, Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta

Botuar më 19/02/2019

IRIS COSMETIC Ne kuader te zgjerimit te aktivitetit jane hapur pozicionet e punes si me poshte: Agjente

/Menaxhere Shitjesh (para shitje) Kerkohet eksperience pune ne keto pozicione. Aplikoni me cv ne zyrat Iris cosmetic , autostrada Tr-Dr, km1, prane Vodafone & Spitalit Salus

Botuar më 19/02/2019

Parukeri Kërkon të punësojë Punonjese

Per thonj me xhel. Te kete materialet e veta, Adresa: Prane pallatit te sportit "Asllan Rusi"

Botuar më 19/02/2019

D&h Medical HealthCare Kërkon të punësojë Agjent/e shitjesh

Ne terren. Te jete i komunikueshem, i shkethet bashkepunues. Te kete njohuri ne gjuhen angleze, te jete i paisur me patente te tipit B, Adresa: Qesarak, Dajt

Botuar më 19/02/2019

Parukeri Estetike "Teuta" Kërkon të punësojë Parukiere

Te dije te beje edhe thonjt. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Durresit", ne krah te Colosseut

Botuar më 19/02/2019