Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Menaxher

Kompani Lider

( M) ne fushen e tregtimit te letrave te lagura, panolinave, etj dhe ne Fushen e Ndertimit
Kërkon të punësojë

Kriteret

per ne terren. Me eksperience pune ne kete fushe. Te kene patente te klasit B. Ofrohen kushte shume te mira pune

Kontakte

Rr. "Siri Kodra"

Botuar më 18/08/2019