Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

INFERMIERE

SHTEPI TE MOSHUARISH

Kërkon të punësojë

Kriteret

(F). Puna me turne. Telefonatat nga ora 12.00+-19.00

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rr. “Mustafa Demiri”.

Botuar më 08/10/2019

)