Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FLAVIO-MED SHPK Kërkon të punësojë Agjente marketingu

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Artikuj mjekësor dhe ortopedik
Flavio-med shpk, agjente marketingu
Përshkrim

(F). Per zonen e Tiranes. Te kete aftesi te mira komunikimi. Te jete e afte te punoje ne grup. Paga e kenaqshme + perqindje., Adresa: Ish stacioni i fundit i Tiranes se Re, Rruga: Haxhi Isuf Banka


Botuar më 08/07/2019

Telefon