Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FARMATECH shpk Kërkon të punësojë Farmaciste

Përshkrim

Kandidatja duhet te kete mbaruar per farmaci. Perparesi perben mesatarja dhe gjuhet e huaja. Kontrata sipas kodit te punes ne fuqi. Dergoni CV bashke me diplomen dhe listen e notave ne: ermelaselimi@gmail.com

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Mjekët
Farmatech shpk, farmaciste

Botuar më 17/05/2018

Email