Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SALLON ESTETIKE KEJSI 1&2 Kërkon të punësojë Parukiere

Me eksperience pune. Pagese e kenaqshme+siguracion, Adresa: Rr. "Kompleksi Manastirit", p.11, mbrapa Kompleksit Xhura, Porcelan

Botuar me 16/10/2018

Berber "Keli" Kërkon të punësojë Berber

(2 persona), me eksperience pune. Paga 70.000 Leke - 110.000 Leke (te reja). Mosha 18-35 vjec, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, prane 21 Dhjetorit

Botuar me 15/10/2018

Qendra Lulu Masazh Kërkon të punësojë Fizioterapiste

– Masazhiere. Me eksperience pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. “Myslym Shyri”, rrugica Islam Alla, mbrapa Adidasit

Botuar me 15/10/2018

G-STUDIO Kërkon të punësojë Parukiere

Me eksperience pune. Mosha 19- 35 vjec. Te interesuarat te kontaktojne ne nr, Tiranë, Adresa: Rruga "Nikolla Tupe", Bllok

Botuar me 14/10/2018

Revive SPA Kërkon të punësojë Masazhatore

Paga: 400 euro/muaj |

Me ose pa eksperience pune, Adresa: Rr. "Nikolla Tupe", pallati 2/1 Bodrum - Njesi bashkiake nr.5

Botuar me 11/10/2018
400 euro/muaj

Kerkohet Estetiste

/Punonjese per thonjt. Me eksperience pune. Ofrohet ambjenti i kompletuar dhe klientele e ngritur, Adresa: Mbrapa Diplomat II

Botuar me 11/10/2018

Kerkohet Parukiere

Paga e kenaqshme. Te interesuarit te kontaktojne ne:

Botuar me 11/10/2018

Parukeri Estetike Marsi Kërkon të punësojë Parukiere

Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Perballe shkolles 11 Janari, Ish-Bllok

Botuar me 10/10/2018

SPA ZONE & BEAUTY Kërkon të punësojë Masazhatore

Femer, me ose pa eksperience pune. Paga e kenaqshme+ %. Personat e interesuar te kontaktojne ne nr e kontaktit, Adresa: Rruga e Kosovareve, prane Universitetit Marin Barleti

Botuar me 10/10/2018