Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PERFAQESUES MJEKSOR FARMATECH shpk Kërkon të punësojë

Paga: e konsiderueshme |

Puna Full Time. Te kene mbaruar shkollen e larte ne nje nga deget: -Farmaci, Mjekesi, Stomatologji ose Biologji. Detyrat Kryesore:- Te njohe gjuhe te huaja, ka perparesi gjuha Italiane. - Te jene elokuent dhe te komunikueshem- Kerkohet disponibilitet per levizje jashte Tirane. Kontrata sipas kodit te punes ne fuqi. Dergoni CV ne: info@farmatech.net

Botuar më 24/10/2019
e konsiderueshme

FARMACISTE FARMATECH shpk Kërkon të punësojë

Paga: e konsiderueshme |

Me orar te plote dhe me turne te alternuara. Perparesi perben mesatarja dhe gjuhet e huaja. Kontrata sipas kodit te punes ne fuqi. Dergoni CV bashke me diplomen dhe listen e notave te: info@farmatech.net

Botuar më 24/10/2019
e konsiderueshme

ESTETISTE Kerkohet Kërkon të punësojë

Paga: dhe kushte pune te kenaqshme |

Per thonj, Adresa: Rruga Thesarit, prane Freskut

Botuar më 23/10/2019
dhe kushte pune te kenaqshme

PARUKIERE Kerkohet

Paga: dhe kushte pune te kenaqshme |

Adresa: Rruga Thesarit, prane Freskut

Botuar më 23/10/2019
dhe kushte pune te kenaqshme

BERBER SALLON VISI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

2 Persona. Te kene eksperience pune, Adresa: Tek Astiri, Tiranë

Botuar më 23/10/2019
e kenaqshme

AGJENT/E TERRENI Onix 2006 Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ne fushen e kozmetikes dhe para farmaceutikes , te kete leje drejtimi te punoje ne grup. shitje neper rrethe, Tiranë

Botuar më 23/10/2019
e kenaqshme

BERBER Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Shyqyri Brari", tek hyrja e kopeshtit Botanik

Botuar më 23/10/2019
e kenaqshme

NDIHMES PARUKIERE SYRI MAGJIK KOZETA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Xhel,, Adresa: Rr. “Barrikadave”, Tiranë

Botuar më 22/10/2019
e kenaqshme

PUNONJESE Parukeri-Estetike Barbi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Si Perukiere-Estetiste, me minimalisht 1 vit eksperience pune.Te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga e Kavajes, qendra Condor, kati 2, Tiranë

Botuar më 22/10/2019
e kenaqshme

SHITESE HERBAL LINE ALBANIA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience pune jo me pak se dy vjet, mundesisht ne produkte shendeti dhe kozmetike. Preferohet mosha 20-35 vjec. Personat e interesuar mund te dergojne CV ne adresen e email-it, Adresa: Rruga e Barrikadave, prane ("Aleances Franceze"), Tirane

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme
)