Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

E-MASAZHE DELIR Kërkon të punësojë Masazhatore

2 Vajza. Te jene me eksperience pune. Mosha 20-40 vjece. Te jene te komunikueshme, Ti...

Botuar me 22/10/2018

E-MASAZHE DELIR Kërkon të punësojë Masazhatore

2 Vajza. Te jene me eksperience pune. Mosha 20-40 vjece. Te jene te komunikueshme, Tiranë, Adresa: Sheshi "Willson" Prane Nobis

Botuar me 22/10/2018

Kerkohen Stomatolog

(Femra & Meshkuj) te liçencuar. Te kete eksperience pune mbi 5 vjet, Adresa: Perballe shkolles "Sami Frashri"

Botuar me 22/10/2018

Revive SPA Kërkon të punësojë Masazhatore

Paga: 400 euro/muaj |

Me ose pa eksperience pune, Adresa: Rr. "Nikolla Tupe", pallati 2/1 Bodrum - Njesi bashkiake nr.5

Botuar me 21/10/2018
400 euro/muaj

Kozmerik Dimo Center Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience / njohuri ne kozmetike dhe parfumeri. Mosha deri ne 30 vjeç. Puna full time, Adresa: Rr. “vaso Pssha ”, ish Blloku, prane ish Mjelmes

Botuar me 20/10/2018

SPA ZONE & BEAUTY Kërkon të punësojë Masazhatore

Femer, me ose pa eksperience pune. Paga e kenaqshme+ %. Personat e interesuar te kontaktojne ne nr e kontaktit, Adresa: Rruga e Kosovareve, prane Universitetit Marin Barleti

Botuar me 20/10/2018

Parukeri Kërkon të punësojë Parukiere

Me eksperience pune. Mosha deri ne 35 vjeç, Adresa: Fresku

Botuar me 19/10/2018