Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Beber Shpendi Kërkon të punësojë Berber

Me eksperience pune., Tiranë, Adresa: Prane ish Stacionit te fundit te Tiranes se Re

Botuar më 26/03/2019

GRAL MEDICAL (KOMPANI QE MERRETME TREGTIMIN E PAJISJEVE ORTOPEDIKE MJEKESORE) Kërkon të punësojë Agjent/e marketingu

(NE TERREN) . Mosha: 25-32 vjec. Te kete mbaruar studimet e larta ne degen e menaxhimit ose ne dege te ngjashme. Te interesuarit te dergojne Cv ne: info@gralmedical.com si dhe ne celular, Tiranë

Botuar më 26/03/2019

Berber Keli Kerkon te punesoje 2 Berber

Me eksperience pune. Mosha 18-35 vjec. Paga 70.000 Leke - 110.000 Leke (te reja), Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, prane 21 Dhjetorit

Botuar më 26/03/2019

Dyqan Syzesh ( Optike) Kërkon të punësojë Shitese

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme + siguracione |

Te jete e komunikueshme dhe serioze, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, ngjitur me Zgara Korca

Botuar më 26/03/2019
e kenaqshme + siguracione

Deluxe Spa Kërkon të punësojë Recepsioniste

Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Me eksperience pune. Page e kenaqshme. Kushte te mira pune. Te jete e paraqitshme, Adresa: Rr. "Muhamed Gjollesha", kryqezimi Inxhinierise se Ndertimit

Botuar më 26/03/2019

The Golden Salon Kërkon të punësojë Berber

Me eksperice pune mbi 2 vjet. Lutemi te telefonojne vetem personat me eksperience pune, Adresa: Rr. "Fran Bardhi", perballe qendres Kristal (tek rr. Komuna Parisit)

Botuar më 25/03/2019

Parukeri Kërkon të punësojë Ndihmese

PARUKIERE, me eksperience pune ne parukeri dhe estetike, Tiranë, Adresa: Mbrapa UET, pallatet Sinani

Botuar më 22/03/2019

PARUKERI KRISTI Kërkon të punësojë Parukiere

Me eksperience pune. Ofrohet page shume e mire dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Qyteti Studenti, 30m mbi godinen 27

Botuar më 22/03/2019

Berlin Chemie Zyra e Përfaqësisë së Kompanisë Farmaceutike BERLIN-CHEMIE/MENARINI në Shqipëri, një ndër më prestigjozet në tregun farmaceutik Evropian, kërkon të punesojë staf: Kërkon të punësojë Perfaqesues

MJEKËSOR. Të interesuarit duhet : Të jenë të diplomuar në një nga degët e mëposhtme: Mjekësi, Farmaci, Stomatologji ose shkenca te lidhura me to. Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe bindëse.Të zotërojnë gjuhën angleze. Të kenë njohuri kompjuterike. Të kenë lejë drejtimi automjeti, klasi B. Përfaqësuesi Mjekësor ka si detyrë të promovojë produktet e Berlin Chemie në zonën përkatëse. Pagesa e kënaqshme dhe kushte mjaft të mira pune. Kandidatët duhet të sjellin një CV me fotografi, numër telefoni dhe adrese te postes elektronike brenda dates 10 Prill 2019 në adresën elektronikealbania@berlin-chemie.com, ose në adresën e zyrave tona. Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen., Tiranë, Adresa: Berlin-Chemie/Menarini, Rruga e Kavajës, Pall.3/ Sh.9/ Ap.2, Tiranë.

Botuar më 21/03/2019