Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Menaxhere

BEAUTY CENTER LINDA

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te ndjeke me perpikmeri cdo shqetesim dhe nevoje te klienteve, te koordinoje te gjithe procesin e punes. Preferohet me eksperience pune ne fushen e menaxhimit Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme

Kontakte

Rruga "Teodor Keko", Astir
Tiranë

Botuar më 12/08/2019