Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

EUROPA ALUMINIUM SISTEM Kërkon të punësojë Specialist

Per montim dritare duralumini, Tiranë, Adresa: Rruga Tre Deshmoret

Botuar më 23/07/2018

EUROPA ALUMINIUM SISTEM Kërkon të punësojë Ndihmes

Specialist per punime duralumini, Tiranë, Adresa: Rruga Tre Deshmoret

Botuar më 23/07/2018

"EASY RENT A CAR MAKINA ME QERA" Kërkon të punësojë Inxhinier mekanik

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Me eksperience pune minimumi 1 vjet, te kete mbaruar arsimin e larte. e preferueshme te dije anglisht, te jete i komunikueshem dhe korrekt. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e E-mailit: easyrentalb@gmail.com, Adresa: Zogu i zi , pall Teknoprojekt, kati 2, ngjitur me Ring Center

Botuar më 22/07/2018
e kenaqshme dhe siguracione

Firma Shpigel Glass Kërkon të punësojë Punetor

Per punime duralumini dhe xhami, me ose pa eksperience pune, Tiranë, Adresa: Vaqarr

Botuar më 20/07/2018

ART METAL ALBANIA Kërkon të punësojë Saldator

Te jete specialist per porta, kangjella dhe shkalle . Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Siri Kodra”, prane kompleksit Asllan Lala

Botuar më 16/07/2018