Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

TEKNIK ARREDO FAB STUDIO, ne kuader te zgjerimit te stafit kerkon te punesoje: Teknik Frigoriferi per Paisje Industriale

Paga: e kenaqshme |

- PUNONJES NE SEKTORIN E MONTIMIT TE PAISJEVE INDUSTRIALE. MOSHA DERI 35 VJEÇ. TE KENE ARSIMIN E MESEM. TE DISPONOJNE PATENTE PER MAKINE, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 25/05/2020
e kenaqshme

SPECIALIST MARANGOZ ARREDO FAB STUDIO, ne kuader te zgjerimit te stafit kerkon te punesoje: SPECIALIST MARANGOZ

Paga: e kenaqshme |

- Punonjes Mobilerie, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 25/05/2020
e kenaqshme

AUTO MEKANIK Kompani Eco Hydrogen Al lider në Dekarbonizimin e Automjeteve Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete 1-3 vjet eksperienca në servis. ofrojme page +bonus. te gjithe te interesuarit te dergojne cv tek

Botuar më 22/05/2020
e kenaqshme

INXHINIER MEKANIK Kompania City Taxi Kërkon të punësojë

Paga: Paga shume e kenaqshme |

Te kete komunikim dhe aftesi menaxhuese shume te mira, mosha 25 - 40 vjec, te interesuarit te telefonojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 21/05/2020
Paga shume e kenaqshme
)