Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR

KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES

Kërkon të punësojë

Kriteret

Punetor per pune te pergjithshme ne Kantier. Mosha deri 38 vjeç

Detyrat dhe Pagesa

E Kenaqshme

Kontakte

Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne:

Botuar më 10/10/2019

)