Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

ARREDO FAB Kërkon të punësojë Prezantuese

Te produkteve elektroshtepiake. * Te interesuarat duhet te kene njohuri te gjuhes Ita...

Botuar më 18/05/2019

Xhi & Son Sh.P.K Kërkon të punësojë Saldator

Orari punes 07:30-16:00. Paga fillestare 50.000 leke, ofrohet ngritje e rroges ne baze te aftesive te punes. Siguracion i paguar nga firma, Adresa: Ish Uzina Partizani, rr. “Ibrahim Pashe Bushatliu”, Tirane

Botuar më 20/05/2019

Xhi & Son Sh.P.K Kërkon të punësojë Arkitekt

Te njohi mire Autokadin dhe programet e tjera te vizatimit per modelimin sipas kerkesave te punimeve te hekurit. Siguracion i paguar nga firma, Adresa: Ish Uzina Partizani, rr. “Ibrahim Pashe Bushatliu”, Tirane

Botuar më 20/05/2019

ART METAL ALBANIA Kërkon të punësojë Saldator

Te jete specialist per porta, kangjella dhe shkalle. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Siri Kodra”, prane kompleksit Asllan Lala

Botuar më 20/05/2019

ARREDO FAB Kërkon të punësojë Prezantuese

Te produkteve elektroshtepiake. * Te interesuarat duhet te kene njohuri te gjuhes Italiane si dhe te njohin programet kompjuterike. * Page e kenaqshme. * Mosha deri 35 vjeç. * Transoport i siguruar nga firma, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 18/05/2019

Kerkohen: Rrobaqepese

Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. "5 Maji", tek ish Kombinati Mishit, ngjitur me Rreli Tekstil

Botuar më 16/05/2019

Kerkohet: Mekanik

Page e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. "5 Maji", tek ish Kombinati Mishit, ngjitur me Rreli Tekstil

Botuar më 16/05/2019

Kerkohen: Punetor

Per pune te ndryshme. Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. "5 Maji", tek ish Kombinati Mishit, ngjitur me Rreli Tekstil

Botuar më 16/05/2019

EBEZLA SH.P.K Prodhim dhe Montim Ulluqesh Kërkon të punësojë Punetor

Per prodhim dhe montim te ulluqeve te profileve te ndryshme te llamarines. Me eksperience pune. Ofrohen pagesa te larta, Adresa: Bulevardi Blu, Kamez

Botuar më 16/05/2019

KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES KERKON TE PUNESOJE: Punetor

Me eksperience pune ne: Prerje Metali, Saldim, Punime Hekuri, etj. Mosha deri 38 vjeç, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne:

Botuar më 16/05/2019