Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

AUTOSERVIS SHEHU (PUNIME LLAMARINE) Kërkon të punësojë Stukator

Paga: nga 20000 leke-50000 leke+siguracione |

Stukator llamarinist (nje person). Me eksperience pune, Adresa: Prush, Kombinat

Botuar më 22/06/2018
nga 20000 leke-50000 leke+siguracione

Kerkohet Elektroaut

Me eksperience pune. Mosha 25 – 40. Page e kenaqshme, Adresa: Kamez, rruga Zallmner

Botuar më 19/06/2018

Kerkohet Xhenerik

Me eksperience pune. Mosha 25 – 40. Page e kenaqshme, Adresa: Kamez, rruga Zallmner

Botuar më 19/06/2018

Kerkohet Mekanik

Me eksperience pune. Mosha 25 – 40. Page e kenaqshme, Adresa: Kamez, rruga Zallmner

Botuar më 19/06/2018

Kerkojme Tornitor

Te dije te perdore Tornon, Adresa: Lezhe

Botuar më 19/06/2018

EUROPA ALUMINIUM SISTEM Kërkon të punësojë Specialist

Per punime duralumini, Tiranë, Adresa: Rruga Tre Deshmoret

Botuar më 18/06/2018

EUROPA ALUMINIUM SISTEM Kërkon të punësojë Ndihmes

Specialist per punime duralumini, Tiranë, Adresa: Rruga Tre Deshmoret

Botuar më 18/06/2018

TENDA DIELLI Kërkon të punësojë Montues

Per tenda. Mosha 20-45 vjec, Adresa: Yzberisht

Botuar më 18/06/2018

Met Engeneering Kërkon të punësojë Saldator

Përvojë pune në prodhimin dhe montimin e konstruksioneve metalike.Të njohin punimin e saldimit me elektrik, Argon dhe Oksigjen.Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe pagese.Kontaktoni ne tel, Tiranë

Botuar më 18/06/2018

AGIKONS Sh.p.k Kërkon të punësojë Specialist

Ndertimi. Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe pagese.Kontaktoni ne tel, Tiranë

Botuar më 18/06/2018