Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

EUROPA ALUMINIUM SISTEM Kërkon të punësojë Specialist

Per punime duralumini, Tiranë, Adresa: Rruga Tre Deshmoret

Botuar më 18/06/2018

EUROPA ALUMINIUM SISTEM Kërkon të punësojë Ndihmes

Specialist per punime duralumini, Tiranë, Adresa: Rruga Tre Deshmoret

Botuar më 18/06/2018

TENDA DIELLI Kërkon të punësojë Montues

Per tenda. Mosha 20-45 vjec, Adresa: Yzberisht

Botuar më 18/06/2018

Met Engeneering Kërkon të punësojë Saldator

Përvojë pune në prodhimin dhe montimin e konstruksioneve metalike.Të njohin punimin e saldimit me elektrik, Argon dhe Oksigjen.Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe pagese.Kontaktoni ne tel, Tiranë

Botuar më 18/06/2018

AGIKONS Sh.p.k Kërkon të punësojë Specialist

Ndertimi. Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe pagese.Kontaktoni ne tel, Tiranë

Botuar më 18/06/2018

AGIKONS Sh.p.k Kërkon të punësojë Punetor

Ndertimi. Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe pagese.Kontaktoni ne tel, Tiranë

Botuar më 18/06/2018

Kompania FAVINA sh.p.k Kërkon të punësojë Menaxher

Kerkesat: - Te kete njohuri ne fushen mekanike perben avantazh. -Te kete eksperience pune mbi 3 vite.-Te ndjekin udhezimet e percaktuara. - Te kete patenten kategoria B, Adresa: Tirane

Botuar më 16/06/2018

KERKOHET Punetor

SKREPIST, te punoje ne nje gurore ne Srande 4 km larg nga qyteti Paga dhe kushtet bisedohen ne tel, Adresa: Sarande

Botuar më 15/06/2018

KERKOHET Fadromist

Te punoje ne nje gurore ne Srande 4 km larg nga qyteti Paga dhe kushtet bisedohen ne tel, Adresa: Sarande

Botuar më 15/06/2018

KERKOHET Mekanik

Te punoje ne nje gurore ne Srande 4 km larg nga qyteti Paga dhe kushtet bisedohen ne tel, Adresa: Sarande

Botuar më 15/06/2018