Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

ARREDO FAB Kërkon të punësojë Punetor

Ne perpunimin e Inoksit dhe ne sektorin e Montimit. Te interesuarit te kene arsimin e...

Botuar më 04/12/2018

Kerkohet Xhenerik

Per servis makinash. Me eksperience pune, Adresa: Kamez

Botuar më 06/12/2018

Auto Master Kërkon të punësojë Stukator

Me eksperience pune, Adresa: Tek Fresku

Botuar më 06/12/2018

Auto Master Kërkon të punësojë Sanitare

Me eksperience pune, Adresa: Tek Fresku

Botuar më 06/12/2018

AUTOSERVIS SHEHU (PUNIME LLAMARINE) Kërkon të punësojë Stukator

Paga: deri ne 60000 leke + siguracione |

Stukator Bojaxhi (nje person). Me eksperience pune, Adresa: Prush, Kombinat

Botuar më 06/12/2018
deri ne 60000 leke + siguracione

SERVIS HMK Kërkon të punësojë Stukator

- Bojaxhi makinash. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Elbasanit”, ne krah te pallatit te Brigadave, midis hotel Agron dhe Brilant

Botuar më 06/12/2018

SERVIS HMK Kërkon të punësojë Mekanik

- Xhenerik. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Elbasanit”, ne krah te pallatit te Brigadave, midis hotel Agron dhe Brilant

Botuar më 06/12/2018

KOMPANIA H.L GROUP BMW ALBANIA Kërkon të punësojë Mekanik

Me eksperience per Autoservis. Kandidatet te jene korrekte dhe te pergjegjshem. Kushtet e punes dhe paga shume te mira.Te interesuarit te na kontaktojne ne numrin ose duke derguar CV aplikimi ne adresen e emailit, Tiranë

Botuar më 05/12/2018

KOMPANIA H.L GROUP BMW ALBANIA Kërkon të punësojë Shites

Me eksperience per pjese kembimi. Te njohe market BMW, Benz, Audi. Te interesuarit te na kontaktojne ne numrin e cel ose ne adresen e emailit:, Tiranë

Botuar më 05/12/2018

Kerkohet Punetor

Per pune te ndryshme (4 punonjes), Adresa: Rr. "5 Maji".

Botuar më 04/12/2018